Gość Jola Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mam pytanie czy po usunieciu woreczka zolciowego laparaskopowo Mozna pic herbate zielona z cytryna oraz zwykla typu saga poniewaz we wypisie mam tylko herbate rumiankowa i mietowa dziekuje za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jeżeli taki zapis widnieje na karcie wypisowej to należy do tego się stosować przynajmniej przez okres 2 tygodni. Potem można dołączyć zieloną herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hana Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 ja dostałam spis produktów diety i tam mam wpisaną herbatę czarną (nie za mocną) może być z cytryną (nie za dużo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi