Gość Marcin Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Mam problem. Moje sutki mają ok 1 cm długości. Są długie co jest dla mnie strasznie krempujące. Moi koledzy śmieją się z tego gdy zdejme koszulke co mnie strasznie denerwuje. Czy da się cos zrobić żeby były one normalnego rozmiaru i kształtu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Z tym problemem należy udać się do chirurga. Jeśli stan ten ma związek z ginekomastią może wymagać to leczenia operacyjnego. Wszystko zależy od badania lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazik Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Ja bym się tym nie przejmował.Koledzy widocznie Ci zazdroszczą.Jestem w średnim wieku i jak tylko pamiętam moje brodawki mają ok.1,5 cm długości.Pamiętam,że w jednym przypadku koleżanka na basenie zwróciła na to uwagę pytając się kolegi *Co on ma takie długie brodawki*.Kolega jej odpowiedział *Najlepiej zapytaj jego*. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi