Gość Artur P Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam . Mojego dziadka bolał strasznie brzuch , zabrała ko karetka po badaniach okazała się że ma jakąś narośl na żołądku , zrobiono mu operacje , wycięto mu tą narośl i założono siatke . Proszę mi pomuc w określeniu choroby ponieważ lekarze nie chcą profesjonalnie określić stanu zdrowia pacjęta . Dziękuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 A w jaki sposób ja mam to zrobić bez szczegółowych informacji - rodzaju zabiegu, opisu zabiegu, wyników bada laboratoryjnych, obrazowych, histopatologicznych, badaniu pacjenta. Trzeba na ten temat rozmawiać bezpośrednio z opiekującymi się dziadkiem lekarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi