Gość Aneta K. Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Dzien dobry, mam pytanie w zwiazku z torbielem na jajniku. Mam dopiero18 lat i wykryto u mnie torbiel, chcialam sie zapytac czy to cos powaznego i jak najlepiej to leczyc? a moze najlepiej zalatwic sobie (jak mozna) operazcje usuniecia go? Bylam u ginekologa ale nic mi nie wyjasnila i nie wiem na czym stoje. Mialam robione USG z opisem: Trzon macicy w przodozgieciu 58mm Endometrium 18mm szer. W szyjce dwie torbielki zastoinowe 7 i 9mm Lewy jajnik 21mm Prawy z torbielka 29mm Zatoka wolna Nie wiem co robic. Prosze o rade. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Te torbiele nie są aż tak duże dlatego najlepiej leczyć je hormonalnie. Nawet większe zmiany ulegają wchłonięciu pod wpływem takiej terapii. A czy ginekolog zapisał jakiś lek hormonalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ginekolog - Specjalista Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Bardzo Mi Przykro... Umrzesz w przeciągu roku ponieważ to nie jest uleczalne, a po za tym i tak czy tak byś umarła ponieważ masz raka szyjki macicy... Możesz już zacząć powoli szukać miejsca na cmentarzu. Pozdrawiam... *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ginekolog - Specjalista Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 p.s NIE SŁUCHAJ MOJEGO POPRZEDNIKA on kłamie w żywe oczy to nie jest uleczalne... Widać że się nie zna na tym co pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość *** Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Trzeba być kretynem żeby pisać takie słowa.....proponuję wizytę u psychiatry palancie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rambo Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Ps.Zmień zawód człowieku weź się za chodowlę szczawiu w słoikach. Ile kosztowała pieczątka żebyś był lekarzem. Jasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asiiii Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ty kur**wa idioto wyżej ! dzisiaj u mnie wykryto torbiel na jajniku , 36mm! i to wcale nie jest śmieszne, to bolesne, a leczy się albo operacyjnie, jeśli istnienie zagrożenie pęknieciem,albo lekami, antybiotyki bardzo pomagają :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matka Polka :) Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie bądźcie śmieszni. 5 lat temu wykryto u mnie torbiel jajnika 2,5 cm. Dziś torbiel ma 5,5 cm a ja w międzyczasie urodziłam dwie śliczne córeczki i żyję wbrew opinii *lekarza* wyżej. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwiab Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ludzie gdzie wy macie głowy od tego sie nie umiera porąbało was zmiany torbielowate leczy sie tabletkami antykoncepcyjnymi. i wszystko bedzie ok to tylko torbiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ada 35 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 U mnie wykryto torbiel w jajowodzie prawym i obecnie spodziewam się dzidzi więc myślę pozytywnie ze bedzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwia Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 TY GLUPI PALANCIE ! OD TEGO SIĘ NIE UMIERA! MI WYKRYLI PÓŁ ROKU TEMU TORBIEL JAJNIKA ŻYJE !!! WIADOME JEST TO TROCHĘ UCIAZLIWE ALE CHCE TO WYLECZYĆ I MIEĆ SPOKÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi