Gość Kinga Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam Jest w 30 tyg. ciąży. Lekarz stwierdził, że pod dolnym brzegiem łożyska jest hypoechogenna przestrzeń śr. 10 mm a w środkowej części śr. 11 mm czy mam się niepokoić?? co to w ógole jest przestrzeń hypoechogenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Nie jestem ginekologiem, aby dokładnie wytłumaczyć pani co to może być (jest to portal chirurgiczny). Taka zmiana może świadczyć o jakiejś przestrzeni pływowej. Trzeba spytać się dokładnie ginekologa co on na ten temat myśli. Taka zmiana może np. świadczyć o niewielkim rozwarstwieniu łożyska, odklejeniu się. Nie wiem. Skoro ginekolog nie zareagował na to znaczy, że wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi