Gość Marta Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Mam pytanie o rozpoznanie badania, które jest po łacinie - czy to cos grożnego: Lymphadenitis chronica reacitiva partim fibrosa. dot. guza na łopatce. Pozdrawiam! Marta Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Przewlekłe zapalenie węzła chłonnego odczynowe częściowo zwłókniałe. Nic groźnego to tylko przewlekle zmieniony zapalnie węzeł chłonny po przebytym jakimś stanie zapalnym tej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 dzięki. przetłumaczyć umniałam, bo jetstem filologiem klasycznym, tylko nie wiedziałam czy to cos poważnego. Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystyna Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Rozpoznanie histopatologiczne: Cholecystitis chronica lymphonodulitis regionalis. Proszę mi powiedziec czy powinnam sie martwic tym wynikiem i co on oznacza Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi