Gość Krzysiek Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Mam problem ze ściąganiem skórki z penisa, ściągam do polowy, ale dalej nie mogę, bo jest zrośnięta skóra z prąciem. Boję się czy nie mam, aby stulejki lub czegoś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Trudno mi dokładnie ocenić jak bardzo jest sprawa zaawansowana bez bezpośredniego badania. Stan jaki Pan opisuje świadczy o stulejce. Nie jest to forma bardzo zaawansowana dlatego być może wystarczy tylko zabieg plastyki napletka, a nie całkowite jego usunięcie. W tej sprawie trzeba się skonsultować z urologiem. On zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jochn Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ja mam 13 lat i mam skurke na penisie pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Trzeba o tym fakcie poinformować rodziców i udać się z tym problemem do urologa. To wskazuje na stulejkę co wymaga z reguły leczenia operacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysztof Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 a czy to przeszkadza podczas stosunku z kobietą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysztof Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 mam podobny problem i mam 17 lat wstydzę się powiedzieć rodzicom :/ nie wiem co mam z tym zrobić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi