Gość ŁUKASZ Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Nie ściąga mi sie w ogóle skorka z penisa. Czy jest mozliwosc to jakos wyleczyc tabletki czy masc? Czy moze jakis inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Najpierw trzeba udać się do urologa, który po zbadaniu stwierdzi czy rzeczywiście jest coś nie w porządku. Z tego co Pan opisuje wynika, że Pana problemem jest stulejka. Nie ma niestety jeśli jest Pan dorosłą osobą leczenia stulejki metodami niezabiegowymi. Urolog po zbadaniu zadecyduje czy należy operować, a jeśli tak to jaką metodą (np. czy można wykonać tylko plastykę samego napletka czy trzeba będzie usunąć cały napletek czyli wykonać obrzezanie). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek :( Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam, ja również mam problem z moim penisem, mianowicie: nie mogę ściągnąć skóry z penisa w żaden sposób niezależnie czy jest on w stanie spoczynku lub wzwodzie. Mam 16 lat i później rosnę niż moi rówieśnicy ponieważ miałem zahamowanie.wzrostu, czy to może mieć wpływ na mojego penisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi