Gość Willie Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Witam Od wielu lat przy ujściu cewki moczowej mam jakby krostkę. Po obu stronach cewki, w dolnej części od połowy jest zaczerwieniona i troszkę *wyższa* niż reszta cewki. Nigdy nie bolała, nie zmieniła rozmiaru odkąd ją zauważyłem - ponad 5 lat. Oprócz tej zmiany nie zaobserwowałem innych objawów - nie ma żadnych wydzielin, zapachu, bólu, pieczenia przy oddawaniu moczu. Jeśli zajdzie potrzeba mogę zamieścić zdjęcie, ponieważ nie znalazłem takiego zdjęcia na internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 W zasadzie trudno powiedzieć czy to taka Pańska uroda czy nieprawidłowość. Najlepiej aby przyjrzał się temu urolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Willie Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Myślałem nad pójściem do urologa ale muszę przyznać, że się wstydzę. I boję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi