Gość Witek Wysocki Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Drogi lekarzu mam problem, od dzieciństwa interesowałem sie wojskiem i policją. Tak samo od dzieciństwa mam przepuklinę brzuszną tuż nad pępkiem. Chciałbym zapytać czy to może być przeszkodą dostania sie do służby w policji?? Chciałbym powiedzieć że ćwiczę i to dużo na brzuchu mam kwadraciki i tak zwany kaloryfer i przepuklina mi w tym nie przeszkadza. Tylko boje sie że to może być przeszkodą w spełnianiu moich marzeń. Dziękuje za pomóc liczę na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Do wojska raczej z przepukliną nie przyjmą. Nie wiem jak do tego usankcjonuje się policja. Jednak po zoperowaniu takiej przepukliny (jeśli to rzeczywiście przepuklina, a nie tylko rozstęp mięśni prostych brzucha) na pewno nie zostanie Pan zdyskwalifikowany od przyjęcia do służb mundurowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi