Gość Marcin Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Od pewnego czasu 2tyg, nie jestem do konca pewien pojawila mi sie pewna krostka na penisie, jest ona na samym poczatku. Wpierw sadzilem ze przy goleniu zacialem sie w tym miejscu i tak to wygladalo, ale dosyc dlugo sie goi, powstawal jakis strupek, ktory odpadl, teraz jest to dziwna niewielka krostka wypelniona jakby krwia poniewaz gdy wycisnalem wyplynela malutka ilosc krwi. Nie wiem czy udac sie do urologa czy zejdzie samo. O higiene dbam, mam jedna stala partnerke lecz zawsze sie zabezpieczamy prezerwatywa, wiec to tez chyba nie jakies zarazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Raczej to zwykła krosta spowodowana nadkażeniem bakteryjnym. Można smarować zmianę Clotrimazolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luke Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Mam coś podobnego i tez mam wrażenie, ze powstały one po goleniu z tym, że mam to już 3 miesiące. próbuję to zasuszać, ale jakoś nie idzie. w miejscu, gdzie potraktowałem sie maszynką i zaciąłem powstały 4 drobne krostki i nie wiem co mam z tym zrobić. naczytałem się o kłykcinach kończastych i powoli zaczynam sobie wkręcać, że jestem w ich posiadaniu - choć nie wydaje się to prawdopodobne... nie wiem co zastosować. pewnie udam się do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Najlepiej z tym problemem udać się do urologa. Leczenie jest uzależnione od przyczyny stanu zapalnego (grzybicze, bakteryjne, wirusowe czy też alergiczne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rychu Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 mam ten sam problem i niewiem co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asdasd Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam, od kilku dni mam na penisie mala krostke, cos jak pryszcz, gdy lekko wycisnąlem poleciala ropa.Smarowalem mascia Benzacne i nie wiem czy pomoglo, co prawda jest juz mniejsza prawie ze plaska. I od wczoraj mnie zaczal swedziec penis czy to od tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damianos Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam , Mianowicie mam problem mam 17 lat z 2/3 lata temu pojawiła mi sie Chrostka na penisie nw co to właściwie jest. Ale psuje w pewnym sensie estetykę i nie chętnie chce współżyć z dziewczyną..... Co możecie mi doradzić poza wizytą u Dermatologa ??. Jestem już na nią umówiony lecz dziewczyna z którą jestem w pewien sposób naciska już na mnie z seksem a ja jednak wstydzie sie lekko. Są też widoczne tam białe plamki. http://www.picshot.pl/public/viewset/230817 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus&Medicinalis Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witaj, te białe plamki wyglądają na plamki fordyce*a. Plamki te nie są zaraźliwe, ani nie są związane z żadnym wirusem. Ich ilość zwiększa się w okresie dojrzewania, ponieważ jest to związane ze zmianą gospodarki hormonalnej. Nie jest to choroba. Plamki Fordyce*a są uważane za normalne zjawisko fizjologiczne. Jeżeli boisz się reakcji partnerki, to defekty te możesz usunąć metodą laserową. Dla pocieszenia dodam, że tą przypadłość odnotowuje się u ok. 75-80% mężczyzn na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi