Gość dawid Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Cześć, jestem 2tygodnie po obrzezaniu, gojenie przebiega w miarę normalnie, miałem troszkę ropy od spodu ale jest coraz lepiej, problem dotyczy tego ,że dziś oddawałem mocz i czułem delikatne kłucie, wizytę mam za tydzień. Ostatnio mnie wszystko stresuje więc dlatego pytam. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Nie powinno się nic dziać. Jeśli kłucie jeszcze przy oddawaniu moczu będzie się powtarzać (zobaczysz do jutra) może to świadczyc o zapaleniu cewki moczowej. Trzeba by wtedy jutro iść z tym problemem do lekarza pierwszego kontaktu (wymagana antybiotykoterapia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi