Gość Emilia Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 W kwietniu na stopie zrobił mi się ganglion. Poszłam do lekarza na punkcje, ale powrócił. Po ponownej wizycie lekarz zrobił mi zastrzyk przeciwzapalny i na jakiś czas problem zniknął. Dopiero od około 3 tygodni zaczęła mi puchnąć noga i bolą mnie ścięgna, że z trudem chodzę. Co to może być? Czy znowu odrasta ganglion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Trzeba udać się z tym problemem do lekarza. Być może to nawrót choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łukasz Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 mam ten sam problem ale w kolanie po artroskopii tylko że dziś miałem punkcje ( jedna strzykawka płynu ) i lekarstwo . Niestety po powrocie do domu ból jest większy i opuchlizna również. Jutro znów ide . Czy wie ktoś o co chodzi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi