Gość sabina anna Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam jestem nieco przerażona ponieważ wczoraj podczas kąpieli odkryłam u siebie guzek wielkości dużej fasoli ... w miejscu intymnym, a dokładnie na zewnętrznych wargach, ale głęboko, prawie przy kości łonowej. jest bardzo ruchomy, mogę go uchwycić w palce i może nie boli przy dotknięciu ale po dotyku nadal go czuję. nie wiem do kogo mam się z tym udać? do ginekologa? prześwietli mnie tam?... kolejna rzecz to zastanawiam się czy to nie może być torbiel, w takim miejscu? mój organizm lubi produkować torbiele, mam na macicy oraz na tarczycy a lekarze nic z nimi nie robią. ale jeśli to jakiś guz. nie wiem czy to jest normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Najlepiej udać się do ginekologa. Bez badania trudno powiedzieć jakiego charakteru jest to guzek. Lekarz może wykonać usg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domi Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Bylas u lekarza ? Jesli tak to co powiedzial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby kobiece zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/pochwa-pochwy-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi