Gość Mateusz Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam. Mam 20 lat. Kilka dni temu wykrylem maly guzek (3-4 mm srednicy) w jednej z zylek biegnacych do prawego jadra. Guzek jest niebolesny podczas uciskania. Nie mam pojecia czy moze to byc cos groznego. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 To mogą być żylaki powrózka nasiennego. Warto udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Sam do konca nie wiem czy znajduje sie on w tej zylce czy moze na najadrzu. Czy to moze byc cos groznego? Czy jest roznica miedzy guzem ktory boli a guzem ktory nie boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Może to też być zwykły przyczepek jądra lub najądrza. Taka normalna odmiana anatomiczna budowy jąder. Aby upewnić się czy rzeczywiście wszystko jest w porządku trzeba udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Dziekuje. Nie uzyskalem jednak odpowiedzi na jedno z powyzszych pytan. Czy jezeli ten guzek podczas uciskania nie boli to moze byc cos groznego np. nowotwor? Czy jest roznica pomiedzy guzkiem ktory nie boli a tym ktory podczas dotyku boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Jesli jest to mozliwe to prosze o odpowiedz. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi