Gość Ania Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Dwa tygodnie temu chirurg stwierdził u mnie fibroadenome prawej piersi. Guzek jest wielkości 1.5 cm. Postępowanie polega na usunięciu guzka w terminie początku września. Po zabiegu guzek będzie poddany badaniu histopatologicznemu. Mam pytanie....czy w takiej sytuacji mogę zrobić tatuaż, czy istnieje zwiększenie ryzyka nowotworu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Zrobienie sobie tatuażu nie ma nic wspólnego z przeprowadzonym w przyszłości zabiegiem. Nie ma przeciwwskazań do wykonania w chwili obecnej tatuażu, nie wpłynie on w żaden sposób na stan gruczołu sutkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi