Gość wiola Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam, w ostatnim czasie wyczulam u siebie guzka w piersi, odrazu poszlam do lekarza zrobilam usg, nastpenie biopsje, i wyszlo ze jest to gruczalowlokniak. Lekarz stwierdzil ze narazie guzki nie bedzimy wycianac i dal mi tabletki DUPHASTON, ktore kazal mi brać od 21 do 25 dnia cyklu. I wlasie tu pojawil sie problem poniewaz mam bardzo nieregularny okres ostatno dostalam na 38 dzien. I teraz zastanawiam sie czy dalej brac tabletki miedzy 21 a 25 dniem cyklu, czy moze pozniej. Bo wydaje mi sie ze lekarz kazal mi brac te tabletki w dniach 21- 25 sadzac iz mam regularny okres mimo ze mowilam ze tak niejest. Prosze o pomoc, gdyz nie moge udac sie do swojego lekarza w chwili obecnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Proszę brać tabletki tak jak zalecił lekarz, czyli 21-25 dzień cyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi