Gość mama Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Wczoraj byłam ze swoim 2-letnim synkiem u chirurga. Myślalam , że wizyta zakończy się jedynie na wstępnym zdiagnozowaniu stulejki. Niestety Pani doktor podczas badania na siłę odciągnęła synkowi napletek aż pojawiła się krew, i stwerdziła , że juz po kłopocie! Okazało się, że kłopot to sie dopiero zaczął. Mały ma strasznie zaczerwienioną ranę, na dodatek tkwią w niej odsłonięte podczas zabiegu kaszaki. Oczywiście nie da się dotknąc nie wspominając już o obmyciu ran, strasznie płacze podczas sikania. Mam wrażenie , że w ogóle stara sie wstrzymywac oddanie moczu. Jak mogę mu teraz pomóc i kiedy ten ból ustąpi? Czuję sie strasznie bezsilna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Trzeba będzie udać się z tym problemem do lekarza. Najlepiej, aby zastosować środki znieczulające miejscowo na żołądź, a potem dopiero np. zastosować opatrunki na Rivanolu. Być może trzeba będzie użyć także leków ogólnie działających przeciwbólowo. O wszystkim zadecyduje lekarz po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi