Gość Magda Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ostatnio wyczułam w prawym boku brzucha pod zebrami jakas dziwny guzek gule. Leżałam tydzień w szpitalu na obserwacji i lekarze nie postawili żadnej diagnozy. Nie mam temp. ani wymiotów czy to napewno jest wyrostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Myślę, że to nie jest żadne zapalenie wyrostka robaczkowego (świadczy o tym brak objawów i nietypowa lokalizacja). Jeśli nic niepokojącego w czasie badań w szpitalu nie stwierdzono (USG, RTG, badania laboratoryjne) to zapewne wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaska Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Ja teraz wyczulam odrazu pod rzebrem czasami zakluje az sie przechylam czy to wyrostek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi