Gość Alina Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 26 lat temu miałam usunięty prawy płat tarczycy z powodu tzw. zimnego guzka. Wg. lekarzy nie wymagałam dalszego leczenia. Pomimo przypominania podczas wizyt u lekarza ogólnego, bądź u specjalisty, że mam usunięty jeden płat tarczycy, nigdy nie otrzymałam skierowania na badania. Czuję się coraz gorzej, tyję, męczę się , puchną mi nogi i ręce, mam niskie ciśnienie a wysoki puls, okropne bóle głowy. Problemy z układem trawiennym. *Uprosiłam* lekarza, który położył mnie na oddział, porobiono mi wyniki i okazało się że na drugim płacie tarczycy mam obecnie ciepły guzek. Początkowo lekarz stwierdził, że po wyjściu ze szpitala rozpoczniemy kurację jodem, gdyż od chwili operacji powinnam być na lekach i w ogóle oberwało mi się że się nie leczyłam. /śmieszne prawda - sama miałam to robić?/. Umówiliśmy się na wizytę za dwa tygodnie po wypisie ze szpitala i co si okazało w trakcie wizyty, że żadne leczenie nie jest mi potrzebne bo jestem okazem zdrowia a wyników, które wcześniej były złe, wszyscy powinni mi zazdrościć a tak właściwie to jestem symulant. Najlepiej później stwierdzić, *dlaczego Pani/Pan przyszedł tak późno już nic nie da się zrobić*. Tyle opisu a teraz proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniego specjalisty Endokrynologa, który by mi pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Mogę polecić jedynie lekarzy w Warszawie. www.rentgen.pl można się zapisać do specjalisty: W. Grzesiuk (pracuje w Szpitalu na Banacha również) Jeśli chodzi o szpitale to właśnie Banacha, Bielany i Szaserów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi