Gość Przemo Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam mam 17 lat wczoraj pierwszy raz ściągnąłem skórę z żołędzia... wcześniej nie mogłem. Wczoraj cały czas wystawało trochę żołędzia a dziś to już cały czas jest na wierzchu. Jak próbuję go założyć to On po chwili się zsuwa z powrotem na dół.. co robić..*? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Trzeba samemu rozćwiczyć odciąganie napletka, jeśli i to nie pomoże najlepiej udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spanikowana Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Witam,taki sam problem mam u mojego 6 letniego syna,wieczorem pierwszy raz udalo mu sie sciagnac napletek,odslonil sie caly zoladz,ale wydaje sie byc za duzy(opuchniety) i skorka nie moze zakryc go spowrotem,maly placze ze go boli,w tej chwili zrobilam mu oklad z rivanolu i rano udajemy sie na dyzur do lekarza bo sama juz chyba nic nie zdzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi