Gość DD Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Boję się, że lekarz powie mi że będzie mnie operował bez użycia siatki, a ja chciałem kilka miesięcy po zabiegu wrócić do sportu, i nie chce co pół roku mieć zabiegu.Czy mogę konsultować z lekarzem metodę tzn. czy mogę się nie zgodzić na daną metodę tylko zarządać innej, czy nie mam w tej kwestii nic do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Tą kwestię musi Pan przedyskutować z lekarzem. Nie ma Pan niestety prawa narzucania sposobu leczenia lekarzowi. Jeśli chce Pan być leczony tak jak Pan uważa należy zabieg wykonać w prywatnej klinice, oczywiście jeśli lekarz tam podejmie się takiego sposobu leczenia. Ale pocieszam Pana większość operacji przepukliny pachwinowej obecnie wykonuje się metodą Lichtenstein. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi