Gość Beata 26 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Bardzo proszę o przetłumaczenie wyniku histopatologicznego corpus luteum haemorrhagicum ruptum(ovarii dextri) Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Pęknięte ciałko żółte krwotoczne (jajnika prawego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata 26 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Jeszcze raz bardzo dziękuję stapler a to ciałko to co to mogło być? Ciążę pozamaciczną wykluczono i czym to mogło być spowodowane? Mi powiedzieli że pękł jajnik samoistnie tak bez przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ciało żółte patrz http://pl.wikipedia.org/wiki/Cia%C5%82ko_%C5%BC%C3%B3%C5%82te Tak pękniecie było samoistne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata 26 Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Bardzo ci dziękuję za odpowiedż a po jakim czasie można starać się o dziecko? Bardzo się boję że mi się nie uda zajść w ciążę. Jestem miesiąc po operacji.Miłego dnia życzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi