Gość kaśka Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam chciałabym się dowiedzieć czy jak mam miesiaczke to pojawia sie u mnie bół odbytu.Czy jest to jakoś powiązane.Wcześniej mnie nie bolała dopiero tak od 3 miesiecy.Czy muszę sie zgłosić do lekarza?Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Najlepiej wspomnieć o tej dolegliwości podczas wizyty u ginekologa. Może to być związane z występowaniem endometriozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi