Gość dj Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Mam pytanie, w stanie spoczynku mogę normalnie ściągnąć napletek, w stanie zwodu z oporem, ale też. gdy penis jest dobrze nawilżony (woda + żel do miejsc intymnych) , mam tu na myśli żołądź i okrywający go napletek, to praktycznie bez problemowo moge w stanei zwodu sciagac napletek i z powrotem przykryc nim żołądź. to chyba nie jeste stulejka? 2 pytanie, czy bez nawilżania tez mozna uprawiac seks, który by satysfakcjonował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Bez nawilżania również można odczuwać przyjemność. Tak jak w poprzednim temacie trzeba rozćwiczyć odciąganie napletka, a problem sam ustąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi