Gość Paweł Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Witam! Od kilku lat mam tak że po oddaniu moczu muszę podcierać penisa papierem ponieważ kapie mi mocz z niego! Co to może być, wstydzę się o tym rozmawiać i nikomu nigdy o tym nie mówiłem. Nie mogę sikać do pisuarów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Może to świadczyć o patologii w zakresie gruczołu krokowego, pęcherza moczowego czy też cewki moczowej. Konkretnych informacji może Pan uzyskać, ale po badaniu pzrez urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 zglos sie szybko do urologa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi