Gość Justyna Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Witam . Mam 16 lat . I nie pokoi mnie pewna sprawa . Na prawej ręce już dość dłuższy czas zauważyłam takiego twardego małego guza pod skórą . Dopiero teraz zaczęło mnie to martwić , bo wcześniej się tym nie przejmowałam . Chciałabym się dowiedzieć co to jest i czy muszę iść z tym do lekarza .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Tak najlepiej, aby guzek zobaczył chirurg. Lokalizacja guzka może odpowiadać ganglionowi. Dopiero bezpośrednie badanie może wyjaśnić sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Patrzałam w internecie . I raczej to nie jest to . Bo ganglion to jest taki wystający guzek . A ten co ja mam jego w ogóle nie widać . W ogóle mnie nie boli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Ganglion może być mało widoczny i z reguły nie boli. Nie ma co gdybać trzeba iść do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 JA też mam guzka na prawej ręce na zgienciu. Mam 14lat i ni wiem czy mam isc do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ja tez mam jakies zgrubienie na rece pod skora ale to mi wyszlo od udezenia co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi