Gość Załamany Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Witam. Od 2,5 roku. Robią mi się narośla na twarzy, takie twarde guzy. Zaczęło się od lewej strony nosa, potem przerzucilo sie na prawa strone. Rok temu zaczęło to narastac na policzkach i kosci jarzmowej ( teraz mam tak okropnie grube). w ostatnim czasie non stop powieksza się mi to na czole i z normalnego zrobily sie takie 2 duze guzy oraz 2 male na łukach brwiowych. Wyglada to okropnie , nie wiem co juz robic poniewaz bylem u kazdego lekarza u ktroego tylko moglem. Przy wzroscie tych zgrubein towarzyszyl ból. Prosze o pomoc. Moze ktos z was mial cos takiego i się wyleczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Czy są to zmiany zapalne? Czy coś stwierdził dermatolog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wioleta Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 czy duofilm może pomóć,mam z lewej strony brązową narośl,lub kurzajkę,czy mogę ją delikatnie smarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Radzę wcześniej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Niewłaściwe użycie leku może pogorszyć stan miejscowy zmiany guzkowej (bez badania nie określi się czym dokładnie jest ta zmiana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helena Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Kilka dni temu zaczął boleć mnie lewy policzek Myślałam, że przgryzłam sobie śpiąc. Przy śniadaniu zauważyłam, że boli wyżej przy stawie żuchwowym, gdzie mie mogłam policzka przygryźć. Dotknęłam ręką i poczułam coś twardtgo i policzek w tym miejscu był gorący. Jest to guz wewnątrz mięśnia, ale rośnie i już jest zauważalne zgrubienie pod kością policzkową. Ból się zmniejszy, ale miejscowe gorąco nie ustąpiło i po każdej nocy policzek jest spuchnięty. Mam nadzieję, że jest to jakaś infekcja i organizm ją zwalczy. Przebywam zagranicą, co mi utrudnia wykonać należne badania. Chciałabym wiedzieć, czy ktoś miał podobny przypadek. Czy i jakie stosował leczenie? Proszę o podzielenie się wiedzł na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi