Gość Mateusz Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam.Od jakiegoś czasu mam taki nietypowy problem-mianowicie po wypróżnieniu nie mogę dobrze *podetrzeć*,tzn.muszę zużyć duże ilości papieru,a i tak cały czas jest na nim jakiś ślad kału,i tak muszę za jakiś krótki czas poprawić. Dodatkowo powoduje to ból i czasem lekkie krwawienie. Nie mam pojęcia czy to jakiś problem zdrowotny,co to może być? Z opisu może wydawać się to zabawne,ale jest to bardzo uciążliwy problem. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Z tym problemem najlepiej udać się do chirurga, żeby zbadał Cię bezpośrednio. Takie problemy jakie opisujesz mogą świadczyć o żylakach odbytu lub szczelinie odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darek Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 witam mam ten sam problem czy byłes u lekarza? daj znac co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi