Karpator Opublikowano Piątek o 09:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:37 Czy są jakieś specyfiki, którymi można realnie powiekszyć penisa? Sytuacja wygląda tak,ze mam niewielkiego penisa. W trakcie spoczynku jest naprawdę mały, tak więc wstydzę się nawet oddawać mocz w pisuarze. Jak jest w stanie erekcji to równiez nie jest duży poniważ jego wielkośc to 9 cm. Czyli o wiele mniej niż ponoć średnia polska. Dodam,ze zaczynam sie juz zastanawiac nawet nad powiekszaniem kwasem hialuronowym bo widziałem,ze niektóre gabinety dają taka opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mborak Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Trochę wprowadzasz w błąd. Ostatnio oglądałam jakiś materiał w tv, o tym że członki są przeszczepiane, rekonstruowane - to nie wymyślili sposobów na powiększenie. Trochę nie chce mi się wierzyć. Podobno kwas hialuronowy coś tam daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starmilks Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Pewna osoba na form z tego co wiem opisywała jakiś czas temu powiekszanie kwasem. Jednak nie była zadoowlona. Penis nie powiekszył sie na długośc (a tego w sumie chcesz) tylko na szerokość. zabieg bolał i efekty nie były takie rewelacyjne. Nie odpisał tutaj jednak jak się efekt uttzymuje ale przy takich zabiegach efekt nie jest stały ale jedynie na kilka miesięcy. Czy warto jest dla tego cierpieć? Cóż kwestia wątpiliwa. Najlepiej byłoby zaakceptować obecny stan, jesli jednak nie możesz to polecałbym ćwiczenia na powiekszenie, ewentualnie kupno tabletki na powiekszanie penisa ( takie ziólowe ale jedynei te które są dopuszczone przez krajowy rejestr farmaceutyczny). Jeśli będziesz regularnie ćwiczył to powinno Ci się udać powiekszyć penisa na poziomie 3-4 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi