Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Mam male piersi

marusiia

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Dziewczyny, podziele się swoim problemem moze ktoras z was pomoze. Otoz mam male piersi i po ciazy to już dramat. Mialam 75A, urodzilam, schudlam i zostalo prawie nic – sutki wisza, zero objetosci. Maz kocha, ale wiem, ze teskni za pełniejszym wygladem biustu, a ja w lustrze placze. Nie chce implantow, bo boje sie powiklan i znieczulenia ogolnego. Czy naturalne powiekszenie biustu naprawde dziala po ciazy ?. Czytalam o lipotransferze wlasnym tluszczem – ktos robil i ile kosztowalo + efekt ?. Albo tabletki hormonalne ziolowe ?. Szukam realnych historii na powiekszenie malych piersi na forum, bo chce odzyskac pewnosc siebie i nie czuc sie 'plaska deska'. Dajcie znac proszę.

Cześć. Wspomniałaś na forum o tabletkach ziołowych hormonalnych które działają na powiększenie piersi. Słuchaj jest cos takiego bardzo popularne ostatnio w USA. Tabletki nazywają się Breastfem moja koleżanka mieszkająca w Californii je stosuje. Ale sprawdziłam w internecie i znalazłam też jeden sklep w Polsce który sprzedaje te tabletki. Kuracja 4 miesiące około 150 zł wiec całkiem dobra cena identyczna jak w Wallmarcie w US w przeliczeniu na złotówki. Jeśli masz kompleks z powodu tego że masz małe piersi możesz spróbować tymi tabletkami. Moja koleżanka twierdzi że są skuteczne i nie szkodliwe bo to są jakieś Brazylijskie zioła. Mam nadzieję że pomogłam choć trochę. Druga sprawa to aż tak bardzo nie nakręcaj się tym że mam małe piersi bo jest wielu facetów którzy lubią gdy kobieta ma małe jędrne piersi. Myślę że gorzej gdy biust jest obwisły niż rozmiar sam w sobie.