Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Za szybko koncze - dochodze

Rekomendowane odpowiedzi

Sluchajcie mam problem choc pewnie to nie powinien byc temat na tak powazne forum ale nie mam gdzie sie zwrocic. Przeciez nie rzuce takiego pytania na Fejsie. Moj problem to po prostu za szybko dochodze. Z licealna miloscia – szybko koncze po 10 minutach, plakala i powiedziała „to nie tak mialo byc”. Kolejne przygodowe znajomosci – zawsze „juz skonczyles ?”. Jedna dziewczyna po 3 razach rzucila mi w twarz: „fajny z Ciebie chlopak, ale w lozku za krotki stosunek, zero frajdy dla mnie a ja szukam ekscytacji”. Od tamtej pory boje sie zwiazkow. Teraz spotykam się z kims od 2 miesiecy – ona super, dochodzi od oralu i palcow, ale penetracja to dramat: przedwczesny wytrysk po 5 - 10 minutach. Mowi „nie przejmuj sie”, ale ja sie przejmuje, bo chce dac jej normalny stosunek. Cwiczylem kegle rok – zero. Tabletki na potencje nie pomagaja nawet pogorszyly sytuacje a dodatkowo zle sie po nich czuje - serce wali jak szalone. Co jest najskuteczniejsze zeby szybko nie dochodzic ? Jakies Nowe spraye, iniekcje, trening z partnerka ?, co polecacie ?

A co nie staje ci ze brales tabletki na potencje ?. U mnie w grupie na silowni wielu facetow wpadło w pułapke reklam i na problem szybkiego dochodzenia czy jak zwal konczenia pakuja sie w niezwykle szkodliwe srodki na potencje. To jest bezsensowne szarpanie swojego zdrowia w dodatku jak organizm sie przyzwyczai to bez niebieskiej tabletki juz nie stanie. Srodki na erekcje bardzo są szkodliwe na serce itp... i w ogole na to nie pomagaja. Jesli za szybko dochodzisz sa na to specjalne tabletki i zupełnie nie szkodliwe. Na przykład dobre sa STUD PILLS. Polecam je wszystkim chlopakom z takimi problemami na silowni. A naprawde jest ich wielu i coraz wiecej. W dodatku kobietom cos odwalilo i maja kosmiczne wymagania co do umiejetnosci w lozku. A wiec jesli za szybko konczysz czy dochodzisz absolutnie zadnych srodkow na potencje. Sprobuj tych tabletek ktore wymienilem poszukaj sobie ich powinny pomoc. Jak cos to pisz na forum. Powodzenia.