Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

problem z przedwczesnym szybkim wytryskiem

misiek456

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Mam Problem. Ja 31 lat, przedwczesny wytrysk od zawsze, a z wiekiem coraz gorzej. Z pierwsza zona (bylismy 5 lat) szybko koncze po 10 minutach, ona udawala, ze „to mile”, ale po 2 latach juz otwarcie mowila, ze nie czuje satysfakcji. Zdradzila mnie i rozwod. Po rozwodzie kilka dziewczyn – kazda relacja konczy sie po ok. 3 miesiacach, bo przedwczesny wytrysk a co za tym idzie i brak orgazmu u niej podczas penetracji i brak zadowolenia ze zwiazku. Aktualna partnerka – 4 miesiace, super chemia, ale po seksie milczy, a ostatnio powiedziala „moze sprobujmy bez wchodzenia, bo to za szybko”. Probowalem roznych kremow na własna reke – przedluzenie stosunku do 2–3 minut, ale za to rowniez libido w dol i erekcja o wiele słabsza. Kremy z lidokaina pieka, czlonek opada lub dretwieje ze nic nie czuje i efekt slaby. Szybko koncze nawet po alko... Czy jest szansa na normalny seks po 30-tce, czy przedwczesny wytrysk to juz wyrok ?.

Witaj kolego, jestem mozna powiedziec ekspertem w tych sprawach bo mam wielu podobnych do ciebie mezczyzn na mentoringu (trener personalny). Po pierwsze pamietaj ze przedwczesny wytrysk to nie wyrok. Po drugie olej kobiety ktore tak zle cie potraktowały bo sa niewarte twojego zainteresowania i poswieconego czasu. Po trzecie Sa srodki na przedwczesny szybki wytrysk ktore mozesz sobie zaaplikować. Przyklad tabletki o nazwie Stud Pills pisane przez dwa L. Mozesz je sobie zamowic w internecie jak dobrze poszukasz. To jest najskuteczniejszy srodek na przedwczesny wytrysk jaki mozesz kupic w Polsce. Sprowadzaja go z zagranicy. Sa jeszcze inne na przyklad z USA ale nie bede ci o nich pisal bo musisz tam kogos miec zeby ci przyslal. Co do tych wymienionych tabletek na przedwczesny wytrysk ja biore 2 sztuki około 30 -40 minut przed stosunkiem i moge jechac gdybym chcial tak dlugo godzine bez przerwy. Pytanie tylko ktora kobieta to wytrzyma. Jak masz jakies pytania czy sugestie to pisz smialo na forum odpowiem.