Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Zona nie chce sie kochac

stargate31

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mam 35 lat, z żoną 9 lat, dzieci 5 i 3 lata. Od około roku praktycznie zero seksu z inicjatywy żony. Jak proszę to się zgadza, ale czuć że robi to na siłę. Rozmawialiśmy setki razy – mówi że kocha, że jej się podobam, ale czuję że nie chce się kochać szczerze twierdzi że jest zmęczona, głowa pełna dzieci ale bez przesady bo ja też dużo pomagam przy dzieciach - bawię się, daje jeść itp... w dodatku pracuję do późna. Hormony robiła – wszystko niby ok. Próbowaliśmy różnych rzeczy: wieczory bez dzieci, masaże, bielizna, wyjazdy we dwoje – zero zmiany. Czuję się odrzucony bo wiem że ona tak naprawdę nie chce się kochać ze mną i już nie wiem co robić. Czy u Was żona/partnerka przeszła przez taki okres i wróciła do normalności ?. Co pomogło ?. Terapia par ?. Zaznaczę że nie bierze antykoncepcji wiec to nie jest wina tego, stosujemy prezerwatywy i stosunek przerywany. Proszę o męskie i kobiece perspektywy tego małżeństwa. Co radzicie ?.

Moja zona tez nie chciala sie kochac i znalazłem pewne rozwiazanie ktore tobie kolego tez moze pomoc. Zaczne od tego ze jakies terapie dla par itp... to wszystko to jest nic nie warte. My to przerabialismy i tylko stracilismy kupe kasy. Jedyne co pomoglo rozpalic moja kobiete na nowo to pewne tabletki ktore polecil mi nie specjalista, nie fachowiec a po prostu moj kumpel z podstawowki. Jego zona tez nie chciala się kochac po kilku latach malzenstwa. Wyglada na to ze to jakis nowy standard jest teraz u kobiet. Wracajac do tabletek. Nazywaja sie Feminam Libido. Kupisz je w internecie jak poszukasz dobrze. Na Alle...o ich nie ma. To sa jakies specjalne ziola z Ameryki. Zrobilem tak jak mi polecil moj kolega czyli 3 tableteczki starlem na proszek i rozpuscilem kawie. To jest obojetne w czym ale podobno w lekkim alko daja jeszcze wiekszego kopniaka. Powiem tak.... bylo ostro po tych tabletkach. Dawno nie widzialem mojej zony zeby miala taka silna ochote na bara bara. To naprawde dziala. Teraz robimy sobie co drugi tydzien gdy dzieci do babci takie Weekendowki z tymi tabletkami. Bierze je 2 - 3 razy zwazywszy ze sa to ziola nie ma zadnych ubocznych po nich ale jest naprawde ostro. Nie wychodzimy z lozka praktycznie. Zona nie chciala sie kochac a teraz nie wiem czy nie rozpetalem w niej jakiegos demona 😉