Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Jak przedluzyc stosunek

fromage

Rekomendowane odpowiedzi

Hej jak w temacie szybkie pytanko jak przedłużyć stosunek. Orientujecie się może jak to zrobić ?. Powiem w czym problem. Od kilku miesięcy chodzę z taka fajną kobietką, figura 10/10 uroda na twarzy 7/10 wysoka zgrabna Justynka. Powiem wam że jest super dogadujemy się znakomicie ona wiadomo tuż przed trzydziestką ma na swoim liczniku już kilku zaprawionych w boju czadów no wiadomo teraz kobiety w wieku 20 lat maja już niezłe przebiegi a co mówić o trzydziestolatce. No ale nie o tym chciałem. Wszystko jest ok poza jedna sprawą ja po prostu szybko dochodzę i przez to nie jestem jej wstanie w pełni zaspokoić. Ona potrzebuje żeby mieć przyjemność co najmniej jak twierdzi około 20 minut stymulacji członkiem a żeby dojść to bardzo długo ze 40 minut i to w pozycjach w których nie mogę wytrzymać długo. Nie będę opisywał tutaj jakie to pozycje ale gdzieś tam coś jakby zakleszcza pociera że dosłownie to jest moment żebym skończył. W dodatku jest jeszcze jeden problem. Ona nie uznaje stosowania prezerwatywy bo twierdzi że jesteśmy w stałym związku więc bardzo muszę uważać żeby wyskoczyć w odpowiednim momencie co jeszcze bardziej pogłębia stres.  Stosowałem już różne polecane techniki na przedłużenie stosunku typu liczenie w pamięci itp... nic z tego 10 minut i wystrzał. Nie wiem jak to dalej będzie z nami bo ona jest już trochę tym wszystkim zażenowana i jak sama powiedziała zastanawia się nad przyszłością naszego związku czy to ma sens skoro nie jestem w stanie zaspokoić jej fizycznie. Napiszcie proszę co mam zrobić czy pogodzić się już z tą myślą że niebawem koniec tego związku, czy w ogóle dać sobie wtedy spokój z kobietami ?.

Dać sobie spokój z kobietami to chyba lekka przesada. Są różne skuteczne sposoby jak przedłużyć stosunek i to całkiem łatwe do uzyskania. Ja kolego miałem podobnie też szybko dochodziłem z czego rodziły się między teraz już moja żoną a wcześniej dziewczyną liczne nieporozumienia. Wiadomo kobieta niedopieszczona to kobieta upierdliwa. No co ja ci mogę poradzić "liczenie baranów" czy inne tego typu triki za dużo ci nie dadzą jeśli masz zbyt nadwrażliwego członka. Kiedyś był dobry spray z lidokainą o nazwie Stud Pills Angielskiej produkcji i on cos tam działał ale od kiedy na rynek wpuszczono liczne podróbki z Chin czy innych Bangladeszy sądzę że 90% to podróbki. A z podróbkami trzeba uważać bo sam się naciąłem i po spryskaniu penisa straciłem czucie w członku i erekcję na prawie godzinę. Żebyś wiedział jak się przestraszyłem. Żadnych sprayów ani kremów więcej !!. Ale mam coś o wiele lepszego. Z tej samej serii co ten wspomniany Stud 100 są teraz tabletki o nazwie Stud Pills też w czarnej butelce. Tych tabletek na 100% nie są w stanie podrobić. Możesz je kupić w Polsce ciężko je dostać ale są w internecie za około 100zł opakowanie. Powiem ci że tak jak te tabletki to nic tak nie przedłuża stosunku. Dosłownie rewelacja i wygoda w stosowaniu. Ja biorę 2 tabletki godzinę przed stosunkiem i mam pełną kontrolę kiedy dojść. Super są. Chyba wyjaśniłem ci jak przedłużyć stosunek ?. Jak masz jakieś pytania to pisz.