Gość Jola Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Moj chłopak jest po zabiegu żylaków powrózka nasiennego. Są dni kiedy się podnieci i penis jest w stanie erekcji, lecz bywaja tez takie, kiedy penis jest w stanie erekcji, ale po chwili mięknie mimo, ze moj chłopak jest podniecony. Podsumowując ma problemy z tym, ze członek nie stoi. Dlaczego sie tak dzieje? Czy to ma związek z zabiegiem? Jak długo to potrwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Może Pani chłopak miał te problemy przed zabiegiem usunięcia żylaków powrózka nasiennego? Jeśli dolegliwości wystąpiły po zabiegu to prawdopodobnie mogło dojść do podrażnienia (niewielkiego uszkodzenia) drobnych nerwów zawiadujących funkcją erekcji. Często jednak dochodzi do samoistnej regeneracji tych nerwów. Czas po jakim to następuje jest dość długi (przynajmniej pół roku). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 witam mam tak samo, w dodatku jestem po operacji wędzidełka i powrózka i mimo, że jestem podniecony, penis szybko mięknie... a jeśli nerwy były naruszone? Operacja była grubo ponad rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi