Gość Karolina Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Mam 15 lat,2 tygodnie temu zobaczyłam jakąś krosteczkę koło lewej piersi ,tak mi się przynajmniej wydawało,niestety okazało się że jest to 3 sutek Bardzo się tego wstydzę ,nie wiem co mam teraz zrobić...wstydzę się pokazać na basenie...w końcu jestem nastolatką i jestem bardzo wyczulona na punkcie swojego wyglądu ...czy 3 sutek może z czasem zniknąć ? nie wiem czy mam iść do dermatologa w celu usunięcia trzeciego sutka... czy może to być spowodowanie dojrzewaniem ? boje się operacji ...czy jest z tym związane jakieś ryzyko ?? bardzo proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iza Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Karolinko koniecznie idź do lekarza.Jeśli to sutek, to nie zniknie. Poproś mamę aby z Tobą poszła do lekarza!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 ja na twoim miejscu poszłabym do lekarza ale wcześniej powiedziała mamie nigdy nie słyszałam o czymś takim ... pewnie będziesz miała trojaczki :p / żart pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 hej , tak się składa , że też mam 15 lat i niedawno zobaczyłam pod lewą piersią 3 sutek , to nigdy raczej nie zniknie , ale lepiej się spytac lekarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi