Gość Patrycja Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Od ponad dwóch tygodni w miejscu gdzie mam macice wyrosła mi niepokojąca mnie kulka. Nie wiem co to może być. Myślę, że jest to przepuklina ale nie jestem pewna. Ta *kulka* z dnia na dzień robi się coraz większa. Kiedy ją dotykam, bardzo boli mnie brzuch i mam dziwne uczucie w odbycie (jakbym miała wydalić stolca). Co to może być? Czy jest przepuklina? A może jestem w ciąży? Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iza Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 człowieku idź do lekarza i zrób USG brzucha! Najlepiej prywatnie (bo szybciej)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 u mnie taka kulka okazała się konieczną do zoperowania endometriozą. Ale taka nie rośnie z dnia na dzień, tylko przed okresem, a po okresie się zmniejsza, bo jest zależna od cyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi