Gość Anita Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 2 lata temu miałam wyciętą nerkę, teraz mojego mocznika i kreatyniny jest o wiele za dużo, dali mi skierowanie do spzitala, na badanie krwi, moczu, usg i cały komplet badan by zobaczyc czym to jest spowodowane. Jaka jest przyblizona ilosc dni w szpitalu na te badania, jestem osoba pracujaca, wiec stąd to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Trudno określić ile to może trwać, gdyż decyzje co do jeszcze innych badań mogą być podejmowane po otrzymaniu wyników badań jakie Pani opisała. Takie badania jak Pani opisała powyżej (standardowe) mogą być wykonane w przeciągu 3-4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Trudno przewidzieć ile czasu będzie trwał pobyt w szpitalu. Wszystko zależy od wyników badań. Jeśli będą zadawalające to pobyt będzie trwał około 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi