Gość bbbb Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Problem mojego partnera polega na tym iż jego penis w ogóle nie staje, znaczy się stawał ale teraz *nie chce* On twierdzi że ostatnio penis Go boli... co to może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Trudno powiedzieć bez badania. Na pewno musi udać się do urologa sprawdzić czy przyczyną nie jest zmiana chorobowa natury morfotycznej. Jeśli tak nie jest przyczyna może być psychogenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Mi wogole nie staje penis dziewczyna robi wszystko a tu bez skutku.Co.to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Czekam pilnie na odpowiedz dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wer. Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 jest chujowa po prostu i tyle,zmień partnerkę *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stolec Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Mam problem, dostaje bardzo szybko wtrysk , w czym może być związany problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luke Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Prawdopodobnie testosteron spadł trzeba go podwyższyć najlepiej udać się do seksuologa zrobi badania da leki będzie oko nie ma co się wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi