Gość dominika Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Witam moj problem polega na tym iz mam juz zdiagnozowany torbiel na prawym jajniku w ymiarach ok 8cm na 6cm. Ustalono mi termin operacji ( laparoskopii) jednak wiem ze ten zabieg moze odbyc sie dopiero po okresie. z tego powodu mialam przelozony juz jeden termin na dwa tygodnie pozniej. Problem polega na tym iz nadal nie mam okresu i nie wiem co mam z tym zrobic czy nadal przekadac operacje czy poczekac do okresu i dopiero pojsc sie umawiac?? chce rozwniez napisac ze wczesniej okres mialam w miare regularnie a teraz .. eh.. prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Opóźniona miesiączka wynika pewnie ze stresu. Spokojnie należy poczekać na miesiączkę lub skonsultować się z ginekologiem aby ją wywołać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anka Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam !!! mam pytanie od czego zależy że wycinają torbiel ??? ja mam torbiel średnicy 6,5 cm z przegrodami i mój lekarz skierował mnie do szpitala na ustalenie terminu zabiegu bo podobno nie nadaje się na leczenie tabletkami w piątek byłam w szpitalu powiedzieli mi że 3 m-ce mam brać tabletki ( antykoncepcyjne) a po trzech miesiącach jak nie zmaleje mi torbiel to do wycięcia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amanda Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Hej. Spokolnie sluchaj lekarza nic zlego sie nie stanie ,jezeli bedziesz brala tabletki ,ktore maja wchlonąc wstretnego torbiela powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi