Gość Tomek Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Witam, dwa miesiące temu miałem silne stłuczenie i krwiak wargi górnej. Po ustąpieniu obrzęku w wardze pozostał mały, wyczuwalny, bezbolesny guzek. Nie zmienia od tego czasu wielkości. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 To może być pozostałość krwiaka. Dobrze by było aby pokazać zmianę chirurgowi, który zadecyduje o dalszym postępowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość renata Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam!!!! przy posliznieciu sie upadlam i uderzylam lokciem o asfald,prez kilka dni towarzyszyl mi silny bol i pojawil sie duzy rozlegly siniak.zdarzenie mialo miejsce prawie dwa miesiace temu,czeso w tym czasie opierajac sie na tym lokciu czulam bol,ale tlumaczylam sobie ze to przejdzie.teraz pojawilo sie cos w rodzaju guzka,ale cos bardziej miekkiego i przemieszcza sie,bol dalej odczuwam przy nacisku lokcia i czy moge zastosowac jakies mascie na stluczenia????? Dziekuje z gory za porade,nie jestem zwolenniczka szybiego udania sie do lekarza,prawie zawsze ratuje sie domowymi sposobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi