Gość zaniepokojony Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Mam 51 lat odczuwam straszne pieczenie w okolicach pęcherza i niżej oraz ból w prawej pachwinie i uczucie strasznego gorąca oraz zauważyłem też krew w spermie niewielką ilość .Gorączki nie mam wręcz przeciwnie osłabienie (35 stopni).Od pewnego czasu zażywam leki czy to może być zapalenie od lekó czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Zależy jakie to leki. Objawy mogą wskazywać np. na zapalenie prostaty, zapalenie cewki moczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaniepokojony Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 leki na nadciśnienie na cholesterol na serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Takie leki nie wywołują opisanych powyżej objawów. Najlepiej w tej sprawie skonsultuj się z urologiem, być może to zapalenie prostaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi