Gość Paul Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Tydzień temu miałem operacje stwierdzono skręt jądra mam pytanie związane z współżyciem. Po jakim czasie można po takiej operacji uprawiać sex. Oraz jak długo to się goi z tego co przeczytałem w internecie nie mogę przez jakiś czas jeździć na rowerze. Mam nadzieję że odpowiecie na moje pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Seks po 3-4 tygodniach. Rana goi się około 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomson Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tez to mialem i chce sie cos wiexej o tym dowiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi