Gość Vego Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam. 8 maja 2009 roku przeszedłem operację przepukliny pachwinowej. Mam niewielki - 9:szwowy ślad po otworze. Lekarz prowadzący stwierdził, że mam czekać ze wszystkim około 3 miesiecy (czyli do 8 sierpnia). Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że bedąc w Przychodni Sportowej Dyrektor powiedział mi, że *Jego sportowcy już dawno zaczęliby grać*, lekarz rodzinny powiedział że nie widzi przeciwwskazań. Chodzi mi o powrót do rekreacyjnej gry w piłkę (co tydzień mecz 2x45 minut na sztucznej murawie). Nie mam założonej żadnej siatki pod skórą - myślę, że to ważna informacja. Z góry dziękuję za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 W tej kwestii chirurg ma najwięcej do powiedzenia. Normalnie po 3-6 miesiącach od zabiegu bez użycia siatki można powrócić do uprawiania sportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vego Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Dopiero po około 3- 6 miesiącach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 3 miesiące powinny wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 witam, jak nie miales siatki to musisz sie wstrzymac troche dluzej z graniem w noge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi