Gość Ktoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Od jakiegoś czasu czuję ból w dolnej części brzucha. Nasila się on po dłuższym naciskaniu tego miejsca. Kilka dni temu wyczułam w pochwie mały guzek. Znajduje się on dość głęboko. Jednak kiedy się go dotyka, naciska - nie odczuwam bólu. Co mi jest:(? Proszę o pomoc. Dodam, że ból ten (dolnej części brzucha) nie jest silny. Nie zawsze go odczuwam. Czasami czuję ten ból również podczas stosunku.. Nie dokucza mi on tak bardzo. Jednak martwie się.. Wizytę u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie, a chciałabym się dowiedzieć, co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Weronika Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tez mam cos takiego ale ten u mnie (GUZEK) jes na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi