Gość Lena Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Mam problem. W piątek 26.06.2009 miałam usuwany tłuszczak okolicy podobojczykowej prawej. Zabieg przeprowadzony był w znieczuleniu miejscowym trwał jednak dość długo bo aż 90min. Tłuszczak był dosć duży większy niż wykazało USG i TK. Dodatkowo urywał się i loekarze musieli usówać go po kawałku. Włożóno mi rówież sączek który usunieto mi w poniedziałek. Ze szpitala wyszłąm tego samego dnia.Teraz jestesm tydzień po zabiegu mam tylko 4 szwy i małę nacięcie jednak okolica wokół szwów jest lekko opuchnieta i zdrętwiałą tak jakby znieczulenie nadal działało. Czy to normalne czy powinnam się zgłosić do chirurga. Zdjęcie szwów mam wyznaczone na środę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Do środy można poczekać. Takie objawy wynikać mogą z obecności podskórnych szwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi