Zaduf Opublikowano 25 Lipca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2025 Dostałam skierowanie na naświetlania UVB w związku z łuszczycą skóry głowy. Czy ktoś z Was miał już taką terapię? Chciałabym wiedzieć, czy to faktycznie przynosi efekty i na co uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikito Opublikowano 28 Lipca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2025 Tak, robiłam naświetlania w domu, kupiłam lampę UVB i sama sobie naświetlałam skórę głowy. Efekty były widoczne po kilkunastu sesjach, na pewno mniej swędziało i łuski schodziły delikatniej. Ale to wszystko robiłam równolegle z pielęgnacją – w tym zestawem Psorisel, który bardzo mi pomagał w utrzymaniu skóry w dobrej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mborak Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Ja miałem 60 sesji. Po wszystkim faktycznie zniknęło na pół roku, byłem w szoku, bo głowa była w idealnym stanie. Ale potem pojawiło się podejrzenie czerniaka i teraz już tak entuzjastycznie na to nie patrzę. Trzeba się badać i zachować rozsądek. Mimo wszystko przez ten czas używałem też Psorisela – głównie emulsji na noc. To był chyba jeden z niewielu kosmetyków, który nie podrażniał mnie podczas całego leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Ja zaczynam dopiero w środę. Lekarz zapisał mi na początek 20 sesji, więc jestem bardzo ciekawa, czy coś to da. Szczerze mówiąc, już próbowałam tylu rzeczy, że ciężko o entuzjazm. Ale wiadomo, próbować trzeba. O efektach dam znać jak skończę serię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi