Gość jarek Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam mam pytanie, bo w czasie erekcji ciezko jest mi sciagnac napletek, praktycznei w ogule sie nie da. Ale w czasie spoczynku moge swobodnie sciagnac. Czy nic sie nie stanie jesli w czasie spoczynku sciagne napletek,a pozniej przeczekam az penis bedzie w czasie erekcji, i zoladz bedzie odsloniety w czasie erekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Można tak spróbować. Jednak jeśli i z tym byłyby problemy radzę skontaktować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pechowiec Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Mam 15 lat i nie rozmawiałem na temat ten z rodzicami mam ten sam problem co Jarek czy da się jakoś leczyć to np rozluźniać bo nie chce od razu isć z tym do chirurga albo coś . PS sorry za błedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebik Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Nie rò*b tego tak jak pisałeś bo ci sie zrobi załubek i bedziesz musiał jechać na sor.idz do lekarza.najlepiej prywatnie. *Sebik* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi