Gość adamus Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Mam 16 lat, odnoszę wrażenie ze napletek zalegajacy moj penis moze przeszkadzac mi w uprawianiu seksu. podczas masturbacji nie przeszkadza mi to lecz nie czuje wielkiej przyjemnosci oraz sperma nie wytryska lecz wypływa z penisa. gdy chce zsunac napletek z zołedzia bardzo to boli rowniez podczas wzwodu czy mogę jakos sam to naprawic? nie chce mowic o tym rodzicom bo nie mam na tyle odwagi... prosze o szybko odpowiedz. z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cogielusz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Hymm , ostatio mialem zabieg przedlozania wedzidelka . Rodzice nic nie wiedza . Musisz wziasc tylko ksiazeczke zdrowia , ubezpieczenie zdrowotne i pesel :) No i ja bylem z wujkiem , ale wujek ma inne nazwisko niz ja wiec lekarzowi powiedzialem ze wujek , wyrazil zgode na zabieg i zaden problem :) Wiesz rownie dobrze moze to byc twoj starszy kolega :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi